Soita meille - 050 505 9681

      

kuntotarkastus jopa viikossa!! 

Asuntokaupan kuntotarkastus edessä? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Tähtitarkastus on suomalaisomisteinen asuntokaupan kuntotarkastuksiin erikoistunut asiantuntijayritys. Toimimme puolueettomana asiantuntijatahona, jossa  asuntokaupan kuntotarkastus ja raportointi toteutetaan ISO9001-laatujärjestelmän ja KH 90-00394 suoritusohjeen mukaisesti. 

Kun kuntotarkastus tehdään vahvalla, osaavalla ja innovatiivisella tiimillä, ja jonka perustajat ovat myös huippuammattilaisia alansa eri osa-alueilta,

on lopputulos juuri sitä mitä pitääkin: Suomalaista laatutyötä! 

Ota yhteyttä

asuntokaupan 
Kuntotarkastus

koiratarkastus kt1/kt2

ETUSIVU

kiinteistön KUNTOTARKASTUKSIIN ERIKOISTUNUT ASIANTUNTIJAyritys

Me yrityksen perustajat olemme aiemmin toimineet tahoillamme vaativissa tehtävissä niin asuntokaupan, rakennusteknisten tutkimusten kuin rakennesuunnittelunkin parissa.

Olemme yhdessä rakentaneet alan laajimmalla mahdollisella asiantuntemuksella menestyvän, luotettavan ja kilpailukykyisen konseptin asiakkaillemme.

Harkitsitpa sitten asunnon myyntiä, ostamista tai tai haluat muusta syystä tehdä rakennukseen luotettavia tutkimuksia, olemme täällä sinua varten. 

Meiltä saat Tähtien Arvoista Palvelua

 

miksi kannattaa valita tähtitarkastus

tarkastus jopa viikossa!

Keskitymme jatkuvasti palvelujemme ja tilausprosessimme kehittämiseen. Pyrimme takaamaan asiakkaillemme ripeän palveluaikataulun, niin että tarkastus olisi mahdollinen suorittaa viimeistään viikon kuluessa tilauksesta. 

asiakaslähtöisyys

Olemme pyrkineet luomaan liiketoimintamme niin että se vastaa asiakkaidemme tarpeisiin mahdollisimman kattavasti. Asiakkuuspäällikkömme on valmiina vastaaman asiakkaiden kysymyksiin ja palvelemaan heitä, heidän tarpeen mukaisesti. Chatbotti on vastaamassa yleisimpiin kysymyksiin ja suojattua yhteystietolomakkeita käyttäen meidät saa kiinni nopeasti.

Pitkä alan kokemus

Me arvostamme laatua ja osaamista!! Tähtitarkastuksen yrittäjillä ja tekijöillä on yli kymmennen vuoden koulutus ja kokemus alan eri osa-alueilta.

reilut maksuehdot

Me palvelemme kaikkia asiakkaita tasapuolisesti, eikä palvelua tarvitse maksaa sitä tilattaessa. Olet oikeutettu laskuun, vaikka sinulla olisi luottohäiriömerkintä. Tätä varten olemme luoneet kaksi erilaista maksuvaihtoehtoa. Katso lisää kohdasta Maksuehdot. 

vastuullisuus 

Olemme valinneet tarkastajiksemme alan huippuammattilaiset, jotta voimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin! Asuntokaupan kuntotarkastus toteutetaan ISO9001-laatujärjestelmän ja KH 90-00394 suoritusohjeen mukaisesti. 

Ajankohtaista

LUE KAIKKI