Soita meille - 050 505 9681

PALVELUMME

Erikoisetsintäkoira

Erikoisetsintäkoira eli homekoira on korvaamaton kumppani. Tähtitarkastus tekee homeiden ja luteiden etsitään keskittyneitä erikoisetsintäkoiratutkimuksia kaikkiin yksityisiin ja julkisiin rakennuksiin.

Tähtitarkastus Oy:llä on Suomen ensimmäinen homeiden ja luteiden etsintään virkatasoisen erikoisetsintäkoulutuksen saanut homekoira, Ruutipussi Åriana ”Helmi”. Helmi on rodultaan belgianpaimenkoira malinois. Helmin koulutus alkoi jo koiran ollessa 2 kuukauden ikäinen ja koulutus on kaikkiaan hieman yli vuoden mittainen. Koiran koulutuksesta on vastannut Minna Pessi-Ahokas. Minna on kouluttanut kymmenen vuoden aikana lukuisia koiria erikoistehtäviin niin Suomen viranomaisille (mm. Poliisi, puolustusvoimat) kuin ulkomaisille viranomaistahoille (mm. Yhdysvaltain armeija).

 

Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella tai sähköpostiosoitteeseen info@tahtitarkastus.fi voit myös soittaa 050 505 9681

Homekoiran ohjastajana toimii 30 vuoden koirankoulutuskokemuksen omaava ja mm. puolustusvoimain sotakoira-ansiomerkillä palkittu Ville Kalliomäki.

Homeiden etsinnässä homekoiraa käytetään Tähtitarkastus Oy:n rakennusteknisen asiantuntijan kanssa. Näin saadaan paras lopputulos esimerkiksi ns. riskirakenteiden tutkimisen apuvälineenä ja mahdolliset ”turhat merkkaukset” voidaan poissulkea.

LUE ARTIKKELI ILTALEHDESTÄ