Soita meille - 050 505 9681

      

Yhteystiedot  

  

Yhteystiedot

Marinka Wuorenmaa

Osakas, liiketoimintajohtaja, LKV
 0456459899
 marinka.wuorenmaa@tahtitarkastus.fi

Olen Marinka,  47-vuotias kunninahimoinen ja idearikas Janakkalassa syntynyt aktiivinen persoona. Suurimman osan elämästäni olen asunut TRE/HML ja nyt Janakalassa aviopuolison, 13-vuotiaan lapsen sekä koiramme kanssa. Pääasiallisesti olen toiminut myynnin alalla, opiskellut myös rakennustekniikkaa, ja myöhemmällä iällä työskennellyt liki 8 vuotta kiinteistönvälitysalalla, sekä useamman vuoden kuntotutkimuksiin erikoistuneen yrityksen hallinnossa työntekijänä ja yrittäjänä. Yrittäjäuraa on takana jo 10 vuotta. Vapaa-ajallani harrastan triathlonia, avantouintia, toimin Janakkalan yrittäjät ry hallituksessa ja Janakkalan varavaltuutettuna mm teknisessä lautakunnassa. 

Antti Rantatorikka

Osakas, kuntotarkastaja (RI) 
 0451209724
 antti.rantatorikka@tahtitarkastus.fi

Olen Antti, iältäni 44-vuotias rakennusinsinööri, kotoisin Hyvinkäältä. Asun nyt Janakkalassa aviopuolison, koiran ja aviopuolison 13-vuotiaan lapsen kanssa. Olen pitkän linjan tekijä ja yrittäjä kiinteistön kuntotutkimuksiin, tarkastuksiin ja kuntoarvioihin erikoistuneissa yrityksissä, niin pienemmissä, kuin suuremmissakin kuluttajien ja julkishallinon omistamissa kiinteistöissä. Alan työhistoriaa on  takana jo 17-vuotta. Vapaa-aikaani on aina kuulunut urheilu hyvin vahvasti. Olen kisaurheillut lapsesta lähtien (pesäpallo ja laskettelu) ja myöhemmällä iällä Triathlon on vienyt mukanaan.

Tero Sinikara

Osakas, kuntotarkastaja (RI,AKK FISE)
 0404513582
 tero.sinikara@tahtitarkastus.fi 

Olen 42-vuotias, paljasjalkainen Hämeenlinnalainen, missä asun edelleen. RI-valmistumisen jälkeen (2004) olen erikoistunut asuntokaupan kuntotarkastuksiin, toimien alalla jo ruhtinaalliset 16-vuotta. Olen aktiivinen kaveri myös vapaa-ajallani, harrastuksena mm. kuntosali, sekä ulkona liikkuminen, joskus jopa vaellus.  Lähipiiri tuntee minut ahkerana, sosiaalisena ja aktiivisena kaverina, joka ei kavahda haasteita.

Nora Patjas

Asiakaspalvelu
 0505059681
 nora.patjas@tahtitarkastus.fi 

Olen Nora, asiakaspalvelun tehonainen. Asun tällä hetkellä Tampereella, mutta olen kotoisin Sotkamosta. Olen asiakaspalvelun ja myynnin moniosaaja, olen myös suorittanut audiovisuaalisen viestinnän ammattitutkinnon. Aikaisemmin olen toiminut mm. valokuvaajana, lomaosakemyyjänä suomessa ja ulkomailla, kiinteistönvälitysalalla, sekä kuntotutkimuksiin erikoistuneen yrityksen asiakkuuspäällikkönä. Vapaa-ajalla harrastan valokuvausta, urheilua salilla, vesijuoksua sekä avantouintia. Perheeseeni kuuluu lapsia, avopuoliso sekä pieni Romaniasta pelastettu koira nimeltään Tirppa.

 

 

TÄHTITARKASTUS OY

Y-tunnus: 2868872-4
Tilinumero: FI67 4260 0010 3199 00
BIC: ITELFIHH

 puh: +358 50 505 9681
 info@tahtitarkastus.fi

 

Käyttämällä lomaketta, suostut siihen, että Tähtitarkastus Oy käsittelee henkilötietojasi käsittelyn periaatteissa kuvatulla tavalla. Lisäksi Tähtitarkastus Oy voi lähettää sinulle tietoa tuotteistaan ja palveluistaan.

  

  

 Lisätietoa palveluista
 Rekry
 Palaute
 Kehitysehdotus
 Yhteistyöehdotus
 Lisätietoa tehdystä tarkastuksesta
 Laskutus
 Joku muu