Yhteystiedot  

  AJANVARAUSKALENTERI

 AKK Asuntokaupan kuntotarkastus
 KT1 AKK ja Homekoiratarkastus
 KT2 Homekoiratarkastus
 Kosteuskartoitus
 Muu
 Vakituinen asuminen
 Vapaa-ajan asuminen
 Muu

Marinka Wuorenmaa

Osakas, hallituksen puheenjohtaja, RAKI, LKV, KiAT
 0456459899
 marinka.wuorenmaa@tahtitarkastus.fi

Olen Marinka,  48-vuotias kunninahimoinen, tekevä, Janakkalassa syntynyt aktiivinen persoona. Suurimman osan elämästäni olen asunut TRE/HML ja 2018 lähtien Janakalassa aviopuolison, 14-vuotiaan lapseni sekä koiramme kanssa. Pääasiallisesti olen toiminut myynnin alalla 16-vuotiaasta lähtien. Yritysurani aloitin yli 14 vuotta sitten perustaessani tekstiilialan maahantuontiyrityksen ja verkkokaupan. Tämän jälkeen toiminut yrittäjänä mm. kiinteistönvälitysalalla. Opiskelin  rakennustekniikkaa(AMK), ja myöhemmällä iällä työskennellyt liki 8 vuotta kiinteistönvälitysalalla, sekä useamman vuoden kuntotutkimuksiin erikoistuneen yrityksen hallinnossa työntekijänä ja yrittäjänä.  Vapaa-ajallani vietän aikaa perheen kanssa, ulkoilen, nikkaroin, ja toimin erilaisissa luottamustoimissa. 

Luottamustoimet:

Janakkalan yrittäjät hallitus 2021- (Jatkuu)

Hämeen Yrittäjät hallitus 2023- (Jatkuu)

Tavastia liikelaitoskuntayhtymä johtoryhmä 2022- (Jatkuu)

Janakkalan kunnan varavaltuutettu 2021- (Jatkuu)

Janakkalan kunnan tekninen lautakunta varajäsen 2021- (Jatkuu) 

Antti Rantatorikka

Osakas, kuntotarkastaja (RI, AKKO) 
 0451209724
 antti.rantatorikka@tahtitarkastus.fi

Olen Antti, iältäni 45-vuotias ja koulutukseltani rakennusinsinööri ja asuntokaupan kuntotarkastaja (AKKO) Kotoisin olen Hyvinkäältä. Asun nyt Janakkalassa aviopuolison, koiran ja aviopuolison 14-vuotiaan lapsen kanssa. Olen pitkän linjan tekijä ja yrittäjä kiinteistön kuntotutkimuksiin, tarkastuksiin ja kuntoarvioihin erikoistuneissa yrityksissä, niin pienemmissä, kuin suuremmissakin kuluttajien ja julkishallinon omistamissa kiinteistöissä. Alan työhistoriaa on takana jo lähes 20 vuotta.

Vapaa-aikaani on aina kuulunut urheilu hyvin vahvasti. Olen kisaurheillut lapsesta lähtien (pesäpallo ja laskettelu) ja myöhemmällä iällä Triathlon on vienyt mukanaan.

Tero Sinikara

Osakas, kuntotarkastaja (RI,AKK FISE), hallituksen jäsen.
 0404513582
 tero.sinikara@tahtitarkastus.fi 

Olen 42-vuotias, paljasjalkainen Hämeenlinnalainen, missä asun edelleen. RI-valmistumisen jälkeen (2004) olen erikoistunut asuntokaupan kuntotarkastuksiin, toimien alalla jo ruhtinaalliset 16-vuotta. Olen aktiivinen kaveri myös vapaa-ajallani, harrastuksena mm. kuntosali, sekä ulkona liikkuminen, joskus jopa vaellus.  Lähipiiri tuntee minut ahkerana, sosiaalisena ja aktiivisena kaverina, joka ei kavahda haasteita.

ASIAKASPALVELU JA AJANVARAUS
 0505059681 (klo 10-14)
 info@tahtitarkastus.fi

AJANVARAUSKALENTERI

Meihin voi olla yhteydessä monin eri keinoin, valitse sinulle sopivin tapa.

Käytössäsi on myös sähköinen ajanvarauskalenteri, mistä voit varata tarkastusajan paikasta ja ajasta riippumatta!! Olemme sinuun varauksen jälkeen yhteydessä, ja annamme jatko-ohjeet! Helppoa ja vaivatonta, eikö?

Mikäli ajanvarauskalenterissa ei ole sinulle sopivaa aikaa, voit olla meihin yhteydessä yhteydenottolomakkeella tai info@tahtitarkastus.fi.

Ilmoitathan 2-3 vaihtoehtoista tarkastusaikaa. Teemme kyllä kaikkemme, että löydämme asiakkaillemme sopivan ajan! 

 

 

 

TÄHTITARKASTUS OY

Y-tunnus: 2868872-4
Tilinumero: FI67 4260 0010 3199 00
BIC: ITELFIHH

 puh: +358 50 505 9681
 info@tahtitarkastus.fi

 

Käyttämällä lomaketta, suostut siihen, että Tähtitarkastus Oy käsittelee henkilötietojasi käsittelyn periaatteissa kuvatulla tavalla. Lisäksi Tähtitarkastus Oy voi lähettää sinulle tietoa tuotteistaan ja palveluistaan.

  

  

 Lisätietoa palveluista
 Rekry
 Palaute
 Kehitysehdotus
 Yhteistyöehdotus
 Lisätietoa tehdystä tarkastuksesta
 Laskutus
 Joku muu