TILAUSEHDOT

MAKSUEHDOT

 

TÄHTITARKASTUS-LASKU

Me haluamme palvella kaikkia asiakkaitamme tasapuolisesti, myös heitä kenellä on maksuhäiriömerkintä. Tätä varten tarjoamme asiakkaillemme nyt kahta eri maksuvaihtoehtoa. 

 

LASKU Vaihtoehto 1  (Kulut 0€)

Tämä on tyypillisin ja toivotuin tapa laskun maksuun, jossa asiakkaamme saa laskun kun kuntotarkastus on tehty, 7 päivän eräpäivällä. Raportti luovutetaan kun lasku on kokonaisuudessaan maksettu. Mikäli asiakas ei halua ilmoittaa hetua, käytämme tätä maksuehtoa. Luottotietoja ei tarkasteta. 

                             

LASKU Vaihtoehto 2 (Kulut 0€)

Maksa vasta kaupantekotilaisuudessa. Mikäli asiakas haluaa siirtää laskun maksamisen huoneiston/kiinteistön kaupantekotilaisuuteen, mutta saada raportin ennen laskua, tulee välittäjän/pankkivirkailijan ottaa laskun maksamisen kuittausvastuu kaupantekotilaisuuteen Tästä tulee sopia ennen tarkastusta, yhdessä välittäjän ja Tähtitarkastuksen kanssa. Mikäli kauppa peruuntuu, lähetetään asiakkaalle lasku 7vrk eräpäivällä. Luottotiedot tarkastetaan.

Voitte kysyä/sopia asiasta sivulla olevalla lomakkeella, tai olemalla yhteydessä meihin info@tahtitarkastus.fi

 

LASKU Vaihtoehto 3 (Laskutuskulu 10€)

MAKSUAIKAA 7vrk. Kenttätyön suorittamisen, ja raportin toimittamisen jälkeen, asiakkaamme saa laskun 7vrk eräpäivällä. Luottotiedot tarkastetaan. 

 

LASKU Vaihtoehto 4 (Laskutuskulu 30€)

MAKSUAIKAA 30vrk. Kenttätyön suorittamisen, ja raportin toimittamisen jälkeen, asiakkaamme saa laskun 30vrk eräpäivällä. Luottotiedot tarkastetaan. 

 

HUOM! Sivuillamme olevat yhteydenottolomakkeet ovat suojattuja, jotta asiakastiedot eivät joudu vääriin käsiin. 

Raportti luovutetaan, kun sen tilausehdot ovat täyttyneet kokonaisuudessaan. 

 

LASKUN JAKAMINEN 

Suosittelemme, että laskun saajana on vain yksi henkilö. Laskun voi kuitenkin jakaa veloituksetta kahdelle henkilölle, esim ostajalle(1hlö) ja myyjälle(1hlö), ilman erillisiä kuluja! Mikäli lasku jaetaan, tulee jokaisen osapuolen olla täyttäneet maksuehtovelvoitteensa. 

 

Esimerkki: Laskun jako kahdelle ilman lisäkuluja:

Myyjä: Laura Virtanen. 

Ostaja: Paavo Pietikäinen. 

Lasku tai jaettu lasku tulee osoittaa yhdelle henkilölle (Ei esim myyjä: Pekka ja Laura Virtanen ja ostaja: Paavo Pietikäinen ja Sanna Pekkanen)

Pariskuntien/yhteisomistajien kannattaa sopia etukäteen, kenelle lasku osoitetaan.  

Mikäli lasku kuitenkin halutaan jakaa useammalle kuin kahdelle henkilölle, veloitetaan jokaiselta osapuolelta 10€/laskutuslisä (sis alv 24%) 

 

TILAUKSEN PERUUTUSOIKEUS (14vrk)

Sinulla on kuluttajana oikeus peruuttaa varattu palvelu 14 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä syytä ilmoittamatta. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi, sinun on ilmoitettava viipymättä peruutuksesta Tähtitarkastus Oy:lle: info@tahtitarkastus.fi

TARKASTUKSEN SUORITTAMISEN ALOITTAMINEN PERUUTUSAIKANA

Jos tilaaja on pyytänyt palvelun suorittamisen aloittamista ennen peruuttamisajan (14vrk) päättymistä ja siitä huolimatta tämän jälkeen peruuttaa tilauksen, tilaajan on maksettava Tähtitarkastus Oy:lle peruuttamisilmoituksen tekemiseen mennessä sopimuksen täyttämiseksi tehdystä suorituksesta kohtuullinen korvaus. Mikäli tarkastustoimeksianto peruutetaan alle kolme (3) työpäivää sovitusta tarkastuspäivämäärästä, pidetään kohtuullisena korvauksena aiheutuneista kuluista ja työstä 20 % toimeksiannon hinnasta. Mikäli tarkastus siirretään kohtuullisen syyn vuoksi maksimissaan 2vk päähän, ei Tähtitarkastus veloita lisäkorvauskuluja. Mikäli peruutus tapahtuu vasta kohteessa, laskutetaan lisäksi aiheutuneet matkakustannukset tsto-kohde-tsto voimassa olevan hinnaston mukaan . Jos tilaaja on pyytänyt palvelun suorittamisen aloittamista ennen peruuttamisajan päättymistä ja palvelu on kokonaisuudessaan suoritettu, tilaajalla ei enää ole oikeutta peruuttaa tilaussopimusta. (Kuluttajasuojalaki 8 luku, 26§ ja 30§)

 

TERVETULOA SÄHKÖISEEN AJANVARAUSJÄRJESTELMÄÄMME!! 

https://www.varaaheti.fi/kuntotarkastus/fi

 

 

 

 Välittäjä
 Ostaja
 Myyjä

 TILAAJAN LIITTEET 

 Voitte lähettää meille alla olevan suojatun  lomakkeen kautta liitteitä tarkastukseen liittyen

 Myyjä/Myyjän edustaja
 Ostaja/Ostajan edustaja
 Muu
 

TÄHTITARKASTUS OY

Y-tunnus: 2868872-4
Tilinumero: FI67 4260 0010 3199 00
BIC: ITELFIHH

 puh: +358 50 505 9681
 info@tahtitarkastus.fi

 

Käyttämällä lomaketta, suostut siihen, että Tähtitarkastus Oy käsittelee henkilötietojasi käsittelyn periaatteissa kuvatulla tavalla. Lisäksi Tähtitarkastus Oy voi lähettää sinulle tietoa tuotteistaan ja palveluistaan.

  

 Lisätietoa palveluista
 Rekry
 Palaute
 Kehitysehdotus
 Yhteistyöehdotus
 Lisätietoa tehdystä tarkastuksesta
 Laskutus
 Joku muu