AJANKOHTAISET

UUTISET

  

 • 4.8.2022 Kauppalehti MENESTYJÄT!!

  Yritykset, jotka täyttävät Menestyjäluokituksen kriteerit, kuuluvat oman toimialansa kärkikaartiin. Tähtitarkastukselle on myönnetty arvostettu Kauppalehden MENESTYJÄT sertifikaatti 2022! 

  Kaikkia Menestyjä-yrityksiä yhdistää taitava yritysjohto, osaava henkilöstö sekä rohkeus tehdä liiketoimintaa paremmin kuin muut. Näistä aineksista syntyy hyviä ja luotettavia liikekumppaneita, joiden kanssa on fiksua tehdä yhteistyötä.

   

  Olemme tehneet valtavasti töitä yrityksemme, sen luottettavuuden, sekä kestävän talouden eteen. Läpi Korona-ajan teimme kasvua suunnitellusti, arvojamme unohtamatta. Korona aika pakotti meidät kehittämään toimintaamme suunniteltua nopeammin, hyvin pienellä pääomalla. Olemme täysin omarahoitteinen yritys, alkupääoma oli 2500€. Meillä ei ole edelleenkään euroakaan yrityslainaa, saati minkäänlaista tukirahoitusta. 

   

  "Liikevaihto 2,2 kertaistunut tarkastelujaksolla Tähtitarkastus Oy:n liikevaihdon voimakas kasvukehitys jatkui myös viimeksi päättyneellä tilikaudella. Liikevaihtoa kertyi yritykselle 510 tuhatta euroa (336 tuhatta euroa). Liikevaihdon kasvuprosentiksi tuli +51, 6%, kun se edellisellä tilikaudella oli +41,3 prosenttia.

  Tähtitarkastus Oy:n käyttökate oli tasoltaan erinomainen. Se kattoi verot ja tuotti lisäksi sijoitetulle pääomalle erinomaisen tuoton. Pitkän aikavälin tarkastelussa Tähtitarkastus Oy:n tuloskunto on ollut erinomainen. Pitkällä aikavälillä tuottoa omalle pääomalle on kertynyt 68,0 %.

  Yrityksellä ei ollut edellisen vuoden tapaan lainkaan korollista velkaa. Koska yritys on käytännössä velaton, on sen rahoituksellinen liikkumavara suuri. Tarvittaessa likviditeettiä voi paikata esimerkiksi pankkirahoituksella"

   

   

  Menestyjäfaktaa:

  • Vain noin 8 % suomalaisista osakeyhtiöistä yltää Menestyjä-yritysten joukkoon.
  • Menestyjäksi pääsy edellyttää muutakin kuin hyvää maksuvalmiutta ja maksuhäiriöttömyyttä.
  • Menestyjäluokitus on markkinoiden ainoa luokitus, joka tunnistaa sekä riskit, että erottelee hyvät yritykset toisistaan.
  • Menestyjä-yrityksille yhteistä on näkemys, rohkeus ja tahto tehdä liiketoimintaa paremmin kuin muut.

   

  Menestyjä-yritys kuuluu joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Taloudellinen menestys rakentuu useista eri osa-alueista: 

  • osaavasta yritysjohdosta 
  • omistautuneesta henkilökunnasta 
  • tehokkaista prosesseista 
  • asiakkaan ymmärtämisestä. 

   

  Tagit: #menestyjät  #tähtitarkastus  #avainlippu  #asuntokaupankuntotarkastus  #kuntotarkastus  
    Takaisin