PALVELUMME

Erikoisetsintäkoira eli homekoira on kuntotarkastajan korvaamaton kumppani. Tähtitarkastus tekee homeiden ja luteiden etsitään keskittyneitä erikoisetsintäkoiratutkimuksia kaikkiin yksityisiin ja julkisiin rakennuksiin pääosin etelä-Suomen alueella. 

 Koirapalveluesite

Tähtitarkastus Oy:llä on Suomen ensimmäinen homeiden ja luteiden etsintään virkatasoisen erikoisetsintäkoulutuksen saanut homekoira, Ruutipussi Åriana ”Helmi”.  

HELMI on rodultaan käyttölinjainen belgianpaimenkoira malinois, ja on tarkoin valikoitu pentueesta toimimaan juuri tämän kaltaisissa tehtävissä.

KOULUTUS

Helmin koulutus alkoi koiran ollessa 2 kuukauden ikäinen ja peruskoulutus kesti yhtäjaksoisesti lähes puolitoista vuotta. Helmi on läpäissyt lukuisia koulutuksessa käytettäviä hajuerottelutestejä ja on koulutettu samoin kuin virkakoirat, esim poliisin ja tullin erikoisetsintäkoirat.

KOIRAOHJAAJA

Koiraohjaajana toimii 30 vuoden koirankoulutuskokemuksen omaava ja mm.puolustusvoimain sotakoira-ansiomerkillä palkittu Ville Kalliomäki, joka on menestynyt myös palvelus- ja pelastuskoira kilpailijana ja tuomarina.

MITEN ME TOIMIMME

Homeiden etsinnässä koiraa käytetään ainoastaan ohjaajan valvonnassa ja Tähtitarkastus Oy:n rakennusteknisen asiantuntijan apuvälineenä, samoin kuin poliisikoiria käytetään poliisin apuvälineenä.

Näin saadaan luotettavin lopputulos esimerkiksi ns. riskirakenteiden tutkimisen apuvälineenä ja mahdolliset ”turhat merkkaukset” voidaan poissulkea ja havaita sen sijaan mahdollisia piilossa olevia vaurioita koiran loistavan hajuerottelunkyvyn takia.

Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella tai sähköpostiosoitteeseen info@tahtitarkastus.fi voit myös soittaa 050 505 9681

KT1  AKK+KOIRATARKASTUS                                                                 alk. 1970€

Täydellinen asuntokaupan kuntotarkastus+homekoiratarkastus.

Tähtitarkastus Oy:n kuntotarkastus ja raportointi suoritetaan aina asuntokaupan kuntotarkastuksen virallista suoritusohjetta KH 90-00394 noudattaen.

Asuntokaupan kuntotarkastus suoritetaan normaalisti. Lisäksi koiralla varmistetaan piilossa olevien rakenteiden osalta mahdollisia vaurioita. Mikäli koira tekee merkintöjä, tarkastaja ottaa kantaa merkkauksiin ja tekee tarvittaessa rakenneavauksia saadakseen lisävarmuuden vaurioille ja niiden laajuudelle.

 

KT2  KOIRATARKASTUS                                                                              alk. 980€

Home/ludekoiratarkastus. Koiran ja koiraohjaajan mukana on rakennetekniikkaan erikoistunut kuntotutkija (RI), joka ottaa kantaa koiran ilmaisemiin kohtiin ja tekee tarvittaessa rakenneavaukset (+100e/avaus) 

KT2 on oikea palvelu, mikäli näkyvillä ei ole vaurioita, mutta epäilet kodissa olevan piileviä homevaurioita, luteita, tai haluat varmuuden, että homevaurioita tai luteita ei ole.

Hinnat sis alkv 24%. Kilometrikorvaus mahdollinen, tarkastettavan sijainnista riippuen.

 

 

Tarpeeseesi soveltuvaa palvelua

Ammattitaitoiset kuntotarkastajamme tarkastavat asunnot ja kiinteistöt asuntokaupan yhteydessä.

Tarkastuksia voidaan soveltaa myös tilanteisiin, joissa halutaan kartoittaa kiinteistön yleiskunto mahdollista peruskorjausta varten, tai jos kiinteistössä epäillään home- tai kosteusvaurioita.