Soita meille - 050 505 9681

      

PALVELUMME

Muut palvelut

SALAOJAKUVAUS

Salaojien videokuvauksen tarkoituksena on selvittää salaojien kunto kuvaamalla putket. Samanaikaisesti selvitetään salaojan korkeusasema rakennuksen alimpaan lattiatasoon nähden.

Raportissa merkitään pohjapiirustukseen salaojaputken vauriokohdat sekä kerrotaan toimenpide-ehdotukset jatkotoimenpiteitä varten. Raporttiin lisätään kuvia videotallenteesta jotta asiakas saa havainnollisen tiedon miltä salaojaputkessa näyttää.

Tukkeutuneen, huoltamattoman tai väärin asennetun salaojituksen tai viemäröinnin suurimpia ongelmia rakennukselle ovat erilaiset kosteusongelmat. Koska salaoja- ja viemärijärjestelmät sijaitsevat maan pinnan alapuolella on asukkaan vaikea havaita niissä ongelmia ennen kuin on liian myöhäistä. 


Viemärikuvaus

Haluatko selvittää viemäreiden todellisen kunnon? Ainoa tapa on suorittaa viemäreiden kuvaus. LVI-asiantuntijamme kuvaa viemärit ja saat kuvauksesta raportin. Kysy tarjous info@tahtitarkastus.fi


HUONEISTOALAMITTAUS

Yhtiöjärjestyksessä ilmoitettu huoneistoala ei aina pidä paikkaansa, koska pinta-alatieto on voitu vanhoissa taloyhtiöissä laskea epäselvin perustein. Toisaalta se on voinut muuttua asuntojen muutosten tai yhtiöjärjestyksen muutoksien yhteydessä. Etenkin vanhojen kerrostalohuoneistojen neliöissä voi olla suuriakin heittoja. Mittaamme huoneistosi pinta-alan lasermittauslaitteilla SFS-standardin 5139 ja RT12-10277 vaatimusten mukaisesti sekä uusiin että vanhoihin kerros- ja rivitaloihin. Teemme mittauksista kirjallisen raportin, jossa on määritetty pinta-ala, mittausperusteet ja määritetty mittaustarkkuus.


ASBESTIKARTOITUS

Terveydelle vaarallista asbestia löytyy lähes jokaisesta vanhasta rakennuksesta. Laki vaatii asbestikartoituksen tekoa kaikkiin ennen vuotta 1994 valmistuneisiin rakennuksiin, joissa on tarkoitus tehdä remonttia tai purkaa rakenteita. Asiantuntijamme tekevät kartoitukset kohteen vaatimassa laajuudessa kustannustehokkaasti ja turvallisesti.


SISÄILMAMITTAUS

Kosteus- ja homevauriot voivat aiheuttaa esimerkiksi hengitysoireita, infektioita ja astmaa. Sisäilmatutkimuksessa selvitämme rakennuksen sisäilman epäpuhtaudet sekä niiden tuottajat ja pitoisuudet.

 

Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella tai sähköpostiosoitteeseen info@tahtitarkastus.fi voit myös soittaa 050 505 9681

 

Tarpeeseesi soveltuvaa palvelua

Ammattitaitoiset kuntotarkastajamme tarkastavat asunnot ja kiinteistöt asuntokaupan yhteydessä.

Tarkastuksia voidaan soveltaa myös tilanteisiin, joissa halutaan kartoittaa kiinteistön yleiskunto mahdollista peruskorjausta varten, tai jos kiinteistössä epäillään home- tai kosteusvaurioita.