TÄTÄ ME OLEMME

TÄHTITARKASTUS OY on kiinteistöalan tarkastuksiin, kuntoarvioihin ja kuntotutkimuksiin erikoistunut suomalasiomisteinen asiantuntijayritys, joka on perustettu kehittämään alaa entistä pidemmälle.

 

Me palvelemme niin kuluttaja-asiakkaita, kuin taloyhtiöitä ja julkisia tahojakin. Kun selvitystyö tehdään vahvalla ja innovatiivisella tiimillä, joka koostuu huippuammattitaitoisista tekijöistä alan eri osaamisalueilta, on lopputulos juuri sitä mitä pitääkin, suomalaista laatutyötä, suomen olosuhteet, eri aikakausien rakennus,-ja korjaustavat huomioiden.

Me yrityksen perustajat olemme aiemmin toimineet tahoillamme vaativissa tehtävissä niin asuntokaupan, rakennusteknisten tutkimusten kuin rakennesuunnittelunkin parissa, työntekijöinä ja yrittäjinä.  2017 päätimme lyödä voimamme ja osaamisemme yhteen, ja näin syntyi TÄHTITARKASTUS OY.  Olemme yhdessä rakentaneet alan laajimmalla mahdollisella asiantuntemuksella menestyvän, luotettavan ja kilpailukykyisen konseptin asiakkaillemme.

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti pitääksemme paikkamme yhtenä luotettavimpina ja tunnetuimpana kuntotarkastustoimijana Suomessa.

Ammattitaitoiset tarkastajamme toimivat ympäri Suomea ja asuntokaupan kuntotarkastusta tehdessään
he noudattavat asuntokaupan kuntotarkastuksen suoritusohjetta KH 90-00394.

Taloyhtiömaailman palvelut (Kuntoarviot ja tutkimukset) ovat tällä hetkellä saatavilla etelä-Suomen alueella. Pyrimme kaikessa toiminnassamme täsmällisyyteen, avoimuuteen ja puoluettomuuteen asiakaspalvelusta tinkimättä.

Harkitsitpa sitten asunnon myyntiä, ostamista tai tai haluat muusta syystä tehdä rakennukseen  erilaisia luotettavia tutkimuksia/kuntoarvioita olemme täällä sinua varten. Ota yhteyttä!

               MARINKA WUORENMAA                       ANTTI RANTATORIKKA                               TERO SINIKARA

 

  

 

TÄHTITARKASTUS OY

Y-tunnus: 2868872-4
Tilinumero: FI67 4260 0010 3199 00
BIC: ITELFIHH

 puh: +358 50 505 9681
 info@tahtitarkastus.fi

 

Käyttämällä lomaketta, suostut siihen, että Tähtitarkastus Oy käsittelee henkilötietojasi käsittelyn periaatteissa kuvatulla tavalla. Lisäksi Tähtitarkastus Oy voi lähettää sinulle tietoa tuotteistaan ja palveluistaan.
 Lisätietoa palveluista
 Rekry
 Palaute
 Kehitysehdotus
 Yhteistyöehdotus
 Lisätietoa tehdystä tarkastuksesta
 Laskutus
 Joku muu