Soita meille - 050 505 9681

TÄTÄ ME OLEMME

Tähtitarkastus Oy

Tähtitarkastus on asuntokaupan kuntotarkastuksiin erikoistunut asiantuntijayritys joka on perustettu kehittämään alaa entistä pidemmälle.

Kun kuntotarkastus tehdään vahvalla ja innovatiivisella tiimillä, joka koostuu huippuammattitaitoisista ihmisistä alan eri osaamisalueilta, on lopputulos juuri sitä mitä pitääkin. Kehitämme palvelujamme jatkuvasti pitääksemme paikkamme yhtenä luotettavimpina ja tunnetuimpana kuntotarkastustoimijana Suomessa.

Ammattitaitoiset tarkastajamme toimivat ympäri Suomea ja asuntokaupan kuntotarkastusta tehdessään
he noudattavat asuntokaupan kuntotarkastuksen suoritusohjetta KH 90-00394. Pyrimme kaikessa toiminnassamme avoimuuteen ja puoluettomuuteen.

Me yrityksen perustajat olemme aiemmin toimineet tahoillamme vaativissa tehtävissä niin asuntokaupan, rakennusteknisten tutkimusten kuin rakennesuunnittelunkin parissa. Olemme yhdessä rakentaneet alan laajimmalla mahdollisella asiantuntemuksella menestyvän, luotettavan ja kilpailukykyisen konseptin asiakkaillemme.

Harkitsitpa sitten asunnon myyntiä, ostamista tai tai haluat muusta syystä tehdä rakennukseen  erilaisia luotettavia tutkimuksia, olemme täällä sinua varten. Ota yhteyttä!

Terveisin, Marinka, Tero Ja Antti

 

TÄHTITARKASTUS OY

Y-tunnus: 2868872-4
Tilinumero: FI67 4260 0010 3199 00
BIC: ITELFIHH

 puh: +358 50 505 9681
 info@tahtitarkastus.fi

 

Käyttämällä lomaketta, suostut siihen, että Tähtitarkastus Oy käsittelee henkilötietojasi käsittelyn periaatteissa kuvatulla tavalla. Lisäksi Tähtitarkastus Oy voi lähettää sinulle tietoa tuotteistaan ja palveluistaan.
 Lisätietoa palveluista
 Rekry
 Palaute
 Kehitysehdotus
 Yhteistyöehdotus
 Lisätietoa tehdystä tarkastuksesta
 Joku muu