Soita meille - 050 505 9681

      

TÄHTIEN ARVOISTA PALVELUA

Asuntokaupan kuntotarkastus edessä? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Tähtitarkastus on asuntokaupan kuntotarkastuksiin erikoistunut asiantuntijayritys. Tähtitarkastus on perustettu kehittämään alaa entistä pidemmälle. Kun kuntotarkastus tehdään vahvalla ja innovatiivisella tiimillä, joka koostuu huippuammattilaisista alan eri osaamisalueilta, on lopputulos juuri sitä mitä pitääkin.

Ota yhteyttä

ETUSIVU

KUNTOTARKASTUKSIIN ERIKOISTUNUT ASIANTUNTIJAyritys

Me yrityksen perustajat olemme aiemmin toimineet tahoillamme vaativissa tehtävissä niin asuntokaupan, rakennusteknisten tutkimusten kuin rakennesuunnittelunkin parissa.

Olemme yhdessä rakentaneet alan laajimmalla mahdollisella asiantuntemuksella menestyvän, luotettavan ja kilpailukykyisen konseptin asiakkaillemme.

Harkitsitpa sitten asunnon myyntiä, ostamista tai tai haluat muusta syystä tehdä rakennukseen luotettavia tutkimuksia, olemme täällä sinua varten. 

 

sinä olet meille tärkeä, siksi tähtitarkastus

Asiakaslähtöisyys

Olemme pyrkineet luomaan liiketoimintamme niin että se vastaa asiakkaidemme tarpeisiin mahdollisimman kattavasti. Asiakkuuspäällikkömme on valmiina vastaaman asiakkaiden kysymyksiin ja palvelemaan heitä, heidän tarpeen mukaisesti. Chatbotti on vastaamassa yleisimpiin kysymyksiin ja yhteystietolomakkeita käyttäen saat myös nopeasti vastauksen!

vastuullisuus

Olemme valinneet tarkastajiksemme alan huippuammattilaiset, jotta voimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin! Asuntokaupan kuntotarkastus toteutetaan ISO9001-laatujärjestelmän ja KH 90-00394 suoritusohjeen mukaisesti. 

Puolueeton toiminta

Toimimme puolueettomana asiantuntijayrityksenä. Asuntokaupan kuntotarkastus ja raportointi toteutetaan ja raportointISO9001-laatujärjestelmän ja KH 90-00394 suoritusohjeen mukaisesti.

Pitkä alan kokemus

Me arvostamme laatua ja osaamista!! Tähtitarkastuksen yrittäjillä ja tekijöillä on yli kymmennen vuoden koulutus ja kokemus alan eri osa-alueilta.

reilut maksuehdot

Me palvelemme kaikkia asiakkaita tasapuolisesti, eikä palvelua tarvitse maksaa sitä tilattaessa. Olet oikeutettu laskuun, vaikka sinulla olisi luottohäiriömerkintä. Tätä varten olemme luoneet kaksi erilaista maksuvaihtoehtoa. Katso lisää kohdasta Maksuehdot. 

nopea palveluaikataulu

Me emme ylimyy "overbook" mutta meillä on alan huipputekijöitä ympäri Suomen. Pyrimme varmistaan kuntotarkastuksen suorittamisen viikon kuluessa tilauksesta! 

Ajankohtaista

LUE KAIKKI