Soita meille - 050 505 9681

      

AJANKOHTAISIA UUTISIA

Ajankohtaista

  

 • Ohjeistus asiakkaillemme Koronaviruksen vuoksi

  Haluamme toimia vastuullisesti Asuntokaupan kuntotarkastuksia tehdessämme, myös Korona huomioiden, ja omalta osaltamme estää osapuolien tartuntariskin Tähtitarkastuksen kaikessa toiminnassa. 

  YLEISOHJE VÄLITTÄJÄLLE, MYYJÄLLE JA OSTAJALLE:

  Kuntotarkastuksessa läsnä saa olla ainoastaan kaupan osapuolet (myyjä ja ostaja) sekä välittäjä.
  Mikäli olet sairas, sinulla on oireita (yskää, hengenahditusta, lämpöä, vilunväristyksiä) tiedät olleesi altistunut, tai olet karanteenissa, et voi osallistua kuntotarkastukseen.
  Näissä tapauksissa tarkastajamme on sinuun tarvittaessa jälkeenpäin puhelimitse yhteydessä ,
  ja käy tarkastuksen kohteen kanssasi läpi.
  Tarkastuksen nopean etenemisen vuoksi, pyydämme asiakkaitamme antamaan tarkastajalle työrauhan tarkastusta tehdessään ja pitämään osapuoliin riittävän turvavälin.

  LISÄOHJE TARKASTETTAVAN KOHTEEN OMISTAJALLE:

  Toivomme että tarkastettavassa kohteessa on etukäteen suoritettu pintojen puhdistus (kahvat, hanat jne).
  ja että käsienpesuun on varattu saippuaa.
  Mikäli tiedät että olet altistunut, oireilet, olet karanteenissa, tai olet saanut koronatartunnan (tai asunnossa on ollut lähiaikoina vastaavaan kuvaukseen sopiva henkilö), ilmoitathan siitä tarkastajalle etukäteen.

  MEIDÄN ERITYINEN VASTUUMME:

  Mikäli tarkastajamme oirehtii, on altistunut, tai joutuu karanteeniin, hän ei voi tulla tarkastusta suorittamaan. Pyydämme asiakkaitamme varautumaan tarkastuksen siirtymiseen tai sovitun tarkastajan vaihtumiseen.
  Mikäli alat oirehtimaan tarkastuksen jälkeen, ilmoita siitä meille sekä terveysviranomaisille välittömästi. 
  Tämänhetkisen tiedon mukaan taudin itämisaika on keskimäärin 4−5 päivää, vaihteluväli voi yksilöllisesti olla 2−12 päivää. Koronaviruksen aiheuttamassa taudissa on usein lievempi ensimmäinen vaihe ja seuraavalla viikolla voi tulla pahenemisvaihe. Sairastuneiden oireita ovat olleet yskä, kuume ja siihen liittyvät lihas- ja päänsäryt sekä hengenahdistus.

  LISÄTIETOA MEISTÄ:
  www.tahtitarkastus.fi

    Takaisin