AJANVARAUSKALENTERI

  TARJOUSPYYNTÖ

  

 AKK Asuntokaupan kuntotarkastus
 KT1 AKK ja homekoiratarkastus
 KT2 Premium homekoiratarkastus
 KT2 Premium Plus homekoiratarkastus
 Taloyhtiömaailma
 Hallit ja muut rakennukset
 Muu
 Vakituinen asuminen
 Vapaa-ajan asuminen
 Muu

  

TERVETULOA TÄHTITARKASTUS SIVUILLEMME

Olemme iloisia, että löysit tiesi tänne!

Tähtitarkastus Oy tarjoaa ensisijaisesti asuntokaupan kuntotarkastuspalveluita, kuntoarvioita, ja kuntotutkimuksia joissa yhdistyvät kokeneiden, ja koulutettujen asiantuntijoidemme rakennustekninen osaaminen ja suoritusohjeiden noudattaminen, joka takaa perusteellisen ja luotettavan tarkastusprosessin.

Lisäksi tarjoamme kattavat ja luotettavat homekoiratarkastukset. Erikoiskoulutettu belgianpaimenkoira malinois "Helmi" yhdessä asiantuntevan tiimimme kanssa varmistaa kiinteistösi terveellisyyden ja turvallisuuden auttamalla tarkastajiamme löytämään myös rakenteissa piilossa olevat homeet.

 

Tältä sivulta löytyy tiivistelmät palveluistamme, palvelusivuilta löytyy yksityiskohtaisempaa tietoa

 

ASUNTOKAUPAN KUNTOTARKASTUS (AKK)

Asuntokaupan kuntotarkastus ja raportointi suoritetaan suoritusohjeen KH 90-00394 mukaan. Suoritusohjeen mukainen kuntotarkastus sisältää myös märkätilojen kosteuskartoituksen. Useista kilpailijoistamme poiketen, emme myöskään veloita lisähintaa, mikäli taloa on laajennettu, tai siinä on tuulettuva alapohja.

YTM-kuntotarkastus tarkoittaa yhteisen toimintamallin (YTM) ja suoritusohje KH 90-00394 mukaan tehtävää asuntokaupan kuntotarkastusta. YTM ohjaa kuntotarkastustoimintaa Suomessa ja se on laadittu Ympäristöministeriön johdolla yhtenäistämään ja selkeyttämään asuntokaupan kuntotarkastusta.

 

HOMEKOIRATARKASTUS 

Valitsemalla meidän palvelumme, saat kattavimman mahdollisen tarkastuksen homeen ja luteiden varalta. Palvelumme perustuu ammattiohjaajan, kokeneen kuntotarkastajan/tutkijan (RI) ja erikoiskoulutetun koiran yhteistyöhön, mikä varmistaa kattavan ja luotettavan tarkastuksen. Homekoiratarkastuksilla on aina läsnä kokenut, vähintään15v työkokemuksen omaava kuntotarkastaja, mikä varmistaa tarkastuksen kattavuuden ja luotettavuuden. Yhdessä he tarjoavat parhaan mahdollisen ratkaisun homeongelmien havaitsemiseen ja ennaltaehkäisyyn.

 

  • KT1 AKK+homekoiratarkastus:  Asuntokaupan yhteydessä suoritettava homekoiratarkastus
  • KT2 Premium Homekoiratarkastus:   Homekoiratarkastus, jossa erikoiskoulutettu homekoiramme Helmi, ammattiohjaaja ja kokenut kuntotarkastajamme tarjoavat yhdessä tarkan ja luotettavan homekoiratarkastuksen.
  • KT2 Premium Plus+ Homekoiratarkastus, ja märkätilojen kosteuskartoitus: Kuten KT2 Premium, mutta lisäksi märkätiloihin suoritetaan kosteuskartoitus

 

TALOYHTIÖT, HALLIRAKENNUKSET, JULKISET KIINTEISTÖT

 

KUNTOARVIO+PTS

Kuntoarvio on olennainen työkalu kiinteistön teknisessä ja taloudellisessa ylläpidossa. Se tarjoaa puolueettoman ja riippumattoman arvion, joka helpottaa päätöksentekoa. Kuntoarviossa laaditaan pitkän tähtäimen suunnitelma (PTS), joka sisältää tulevat korjaustarpeet ja niiden budjetoinnin seuraaville kymmenelle vuodelle.

Parhaimmillaan kuntoarvio toimii ennakoivana toimenpiteenä, jossa selvitetään mahdolliset tulevat korjaustarpeet jo etukäteen. Se perustuu kiinteistön perusteelliseen tarkastukseen ja käyttäjien antamiin havaintoihin. Näin voidaan välttää odottamattomat ja kalliit yllätykset.

Kunnon selvittäminen alkaa yleisellä kuntoarviolla, josta tarvittaessa edetään tarkempiin tutkimuksiin havaittujen ongelmien perusteella. Tällä tavoin varmistetaan, että tehdään vain tarpeellisia tutkimuksia ja kustannukset pysyvät hallinnassa. Saat käyttöösi kattavat tiedot, joiden avulla voit suunnitella kiinteistösi korjaus- ja huoltotarpeet pitkälle tulevaisuuteen.

TARJOUSPYYNTÖ