Soita meille - 050 505 9681

      

MAKSUEHDOT

Maksuehdot

TÄHTITARKASTUS-LASKU

Me haluamme palvella kaikkia asiakkaitamme tasapuolisesti, myös heitä kenellä on maksuhäiriömerkintä. Tätä varten tarjoamme asiakkaillemme nyt kahta eri maksuvaihtoehtoa

 

LASKU Vaihtoehto 1  (Kulut 0€)

Tämä on tyypillisin ja toivotuin tapa laskun maksuun, jossa asiakkaamme saa laskun kun kuntotarkastus on tehty, 7 päivän eräpäivällä, viimeistään tarkastuksen jälkeisenä päivänä. Raportti luovutetaan maksusuoritusta vastaan. Luottotietoja ei tarkasteta.

                             

LASKU Vaihtoehto 2 (Kulut 0€)

Maksa vasta kaupantekotilaisuudessa. Mikäli asiakas haluaa siirtää laskun maksamisen huoneiston/kiinteistön kaupantekotilaisuuteen, mutta saada raportin ennen laskua, tulee välittäjän/pankkivirkailijan ottaa laskun maksamisen kuittausvastuu kaupantekotilaisuuteen Tästä tulee sopia ennen tarkastusta, yhdessä välittäjän ja Tähtitarkastuksen kanssa. Luottotiedot tarkastetaan.

Voitte kysyä/sopia asiasta sivulla olevalla lomakkeella, tai olemalla yhteydessä meihin info@tahtitarkastus.fi

 

LASKU Vaihtoehto 3 (Laskutuskulu 10€)

MAKSUAIKAA 14vrk. Kenttätyön suorittamisen, ja raportin toimittamisen jälkeen, asiakkaamme saa laskun 14vrk eräpäivällä. Luottotiedot tarkastetaan. 

 

LASKU Vaihtoehto 4 (Laskutuskulu 30€)

MAKSUAIKAA 30vrk. Kenttätyön suorittamisen, ja raportin toimittamisen jälkeen, asiakkaamme saa laskun 14vrk eräpäivällä. Luottotiedot tarkastetaan. 

 

HUOM! Sivuillamme olevat yhteydenottolomakkeet ovat suojattuja, jotta asiakastiedot eivät joudu vääriin käsiin. 

 

LASKUN JAKAMINEN 

Suosittelemme, että laskun saajana on vain yksi henkilö. Laskun voi kuitenkin jakaa veloituksetta kahdelle henkilölle, esim ostajalle ja myyjälle, ilman erillisiä kuluja!

 

Esimerkki: Laskun jako kahdelle ilman lisäkuluja:

Myyjä: Laura Virtanen. 

Ostaja: Paavo Pietikäinen. 

Lasku tai jaettu lasku tulee osoittaa yhdelle henkilölle (Ei esim myyjä: Pekka ja Laura Virtanen ja ostaja: Paavo Pietikäinen ja Sanna Pekkanen)

Pariskuntien/yhteisomistajien kannattaa sopia etukäteen, kenelle lasku osoitetaan.  

Mikäli lasku kuitenkin halutaan jakaa useammalle kuin kahdelle, veloitetaan jokaiselta osapuolelta 10€/laskutuslisä (sis alv 24%) 

 

 

 Välittäjä
 Ostaja
 Myyjä

 

TÄHTITARKASTUS OY

Y-tunnus: 2868872-4
Tilinumero: FI67 4260 0010 3199 00
BIC: ITELFIHH

 puh: +358 50 505 9681
 info@tahtitarkastus.fi

 

Käyttämällä lomaketta, suostut siihen, että Tähtitarkastus Oy käsittelee henkilötietojasi käsittelyn periaatteissa kuvatulla tavalla. Lisäksi Tähtitarkastus Oy voi lähettää sinulle tietoa tuotteistaan ja palveluistaan.

  

 Lisätietoa palveluista
 Rekry
 Palaute
 Kehitysehdotus
 Yhteistyöehdotus
 Lisätietoa tehdystä tarkastuksesta
 Laskutus
 Joku muu