(AKK)asuntokaupan 
Kuntotarkastus

koiratarkastus kt1/kt2

kiinteistön KUNTOTARKASTUKSIIN ERIKOISTUNUT ASIANTUNTIJAyritys

Me yrityksen perustajat olemme aiemmin toimineet tahoillamme vaativissa tehtävissä niin asuntokaupan, asuntokaupan kuntotarkastusten, rakennusteknisten tutkimusten kuin rakennesuunnittelunkin parissa.

Olemme yhdessä rakentaneet alan laajimmalla mahdollisella asiantuntemuksella menestyvän, luotettavan ja kilpailukykyisen konseptin asiakkaillemme.

Harkitsitpa sitten asunnon myyntiä, ostamista tai tai haluat muusta syystä tehdä rakennukseen luotettavia tarkastuksia tai tutkimuksia, olemme täällä sinua varten. 

Meiltä saat Tähtien Arvoista Palvelua

 

miksi kannattaa valita tähtitarkastus

vastuullisuus

Olemme valinneet tarkastajiksemme alan huippuammattilaiset, jotta voimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja aina puolueettomasti.  Asuntokaupan kuntotarkastus toteutetaan alustavista töistä aina raportointiin asti ISO9001-laatujärjestelmän ja KH 90-00394 suoritusohjeen mukaisesti. 

 

asiakaslähtöisyys

Olemme pyrkineet luomaan liiketoimintamme niin että se vastaa asiakkaidemme tarpeisiin mahdollisimman kattavasti. Tarkastajamme ja asiakaspalvelumme on valmiina palvelemaan ja vastaamaan mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Ajan voit varata paikasta ja ajasta riippumatta nyt myös sähköisestä ajanvarausjärjestelmästamme. Chatbotti on vastaamassa yleisimpiin kysymyksiin ja suojattua yhteystietolomakkeita käyttäen meidät saa kiinni nopeasti.

Tunnuslukuvertailujen perusteella Tähtitarkastus on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon.
Menestyjä-sertifikaatti kertoo myös siitä, että johtaminen, liiketoimintastrategia, henkilöstön osaaminen, sitoutuneisuus ja jatkuva kehittyminen ovat yrityksellä hyvin hallussa.

reilut maksuehdot

Me palvelemme kaikkia asiakkaita tasapuolisesti, eikä palvelua tarvitse maksaa sitä tilattaessa. Olet oikeutettu laskuun, vaikka sinulla olisi luottohäiriömerkintä. Tätä varten olemme luoneet neljä erilaista maksuvaihtoehtoa. Katso lisää kohdasta Maksuehdot. 

 

Ajankohtaista

LUE KAIKKI